jueves, 6 de noviembre de 2008

La caiguda d´aigua de la cua de cavall.

Ja vaig parlar d´aquest lloc fa uns mesos, però clar, la tardor de la nostra comarca no és una tardor qualsevol, i els paisatjes canvien molt. Per aixó pense que estic escusat per ser repetitiu i deixar-vos un parell de fotos de Laguar tal i com està ara, després de les fortes plujes d´octubre.




Als que ja heu anat no vos dic res, però als que no coneixeu aquest lloguet, aneuuu! Ara està espectacular. Les fotos mostren el que es veu, pero no fan transmeten el soroll de l´aigua esclafint sobre la pedra, ni la humitat, ni la verdor ni la història del lloc.


Si vos animeu, la cosa és ben senzilla: aparcar el cotxe dalt de Fleix, caminar 200m fins el Llavador de la Font Grossa, i 50m més avant ja començen els escalons i en 20 minuts de sender ja estem admirant la caiguda.
I pensar que encara hi han moltes persones a la comarca que no coneixen la zona més bonica que tenim...

1 comentario:

Álvaro dijo...

Jo vaig anar l'any passat amb l'eixida que fan tots els anys per totsants. També va ser quan va ploure "aigua misericòrdia" i la cua de cavall estava espectacular. Per poc es va suspendre l'exida perquè creuar el riu va ser algo complicat. ¨
Amb lo prop que ho tenim i que poquet que ho coneixem. Sempre ho he pensat, vivim en la millor tereta.
Salut!